У Житомирі під час пожежі в квартирі вогнеборці врятували господаря » Новини Житомира
 
 


У Житомирі під час пожежі в квартирі вогнеборці врятували господаря

Автор: news_maker від 4-04-2017, 13:58, переглядів: 1 322

У Житомирі під час пожежі в квартирі вогнеборці врятували господаря

3 квітня о 13:52 до Служби порятунку «101» м. Житомир надійшло повідомлення про пожежу в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку. Зателефонував рятувальникам перехожий, який помітив дим із вікна на п’ятому поверсі.

На момент прибуття вогнеборців однокімнатна квартира була повністю задимлена. На підлозі біля дверей кімнати фахівці ДСНС виявили напівпритомного 59-річного господаря. Рятувальники швидко винесли чоловіка на вулицю та передали фахівцям швидкої, які госпіталізували постраждалого до опікового відділення обласної лікарні із попереднім діагнозом отруєння чадним газом.

Зусиллями вогнеборців о 14:14 пожежу локалізовано, о 15:00 – ліквідовано. Бійці ДСНС запобігли поширенню загорання по всій площі оселі та на інші квартири. Вогнем знищено домашнє майно в кімнаті.

На ліквідацію надзвичайної події залучалося 11 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

За попередньою інформацією, займання сталося внаслідок необережності під час куріння. Коли рятувальники знайшли чоловіка, він тримав у руці непогашений недопалок. Остаточна причина пожежі наразі встановлюється правоохоронцями.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: