На Житомирщині за незаконну порубку дерев засуджено двох «чорних лісорубів» » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині за незаконну порубку дерев засуджено двох «чорних лісорубів»

Автор: news_maker від 13-06-2017, 10:03, переглядів: 753

На Житомирщині за незаконну порубку дерев засуджено двох «чорних лісорубів»

Коростенською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом незаконної порубки двома жителями м. Коростень дерев в Ушомирському лісництві, за ст. 246 КК України.

У ході судового слідства встановлено, що 29-річний та 25-річний жителі м. Коростеня, у лютому 2015 року, без відповідного дозволу, незаконно зрубали 29 сироростучих дерев породи «сосна звичайна» в Ушомирському лісництві ДП «Коростенський лісгосп АПК».

Такими протиправними діями зловмисники завдали істотної шкоди навколишньому природному середовищу, у тому числі державним інтересам завдано збитків майже на 115 тис грн.

Вироком Коростенського міжрайонного суду обох визнано винними у скоєному злочині. Одному «чорному лісорубові» призначено покарання - позбавлення волі на 1 рік і 6 місяців з іспитовим терміном 1 рік.

Його поплічнику, який на час судового розгляду уже відбував покарання за скоєний інший злочин, за сукупністю вироків шляхом часткового складання призначених покарань, остаточно призначено покарання – позбавлення волі терміном на 7 років 2 місяці.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: