Поліція затримала чоловіка, який влаштував стрілянину у Коростені » Новини Житомира
 
 


Поліція затримала чоловіка, який влаштував стрілянину у Коростені

Автор: news_maker від 1-08-2017, 18:42, переглядів: 1 534

Поліція затримала чоловіка, який влаштував стрілянину у Коростені

Близько доби продовжувалася операція з встановлення місця перебування підозрюваного, який в неділю 30 липня на одній з вулиць м. Коростеня наніс вогнепальне поранення іншому учаснику конфлікту. В результаті постраждалого доставили до лікарні, підозрюваний зник з місця пригоди. Оперативники провели комплекс необхідних оперативно-розшукових заходів, направлених на встановлення місця перебування стрілка, а також розшуку автомобіля, яким той пересувався. У результаті вдалося відстежити рух транспортного засобу: після події підозрюваний виїхав за межі Житомирщини, і був помічений у сусідній Київській області, - розповів начальник Головного управління Нацполіції в Житомирській області В’ячеслав Печененко. Відтак уже надвечір 31 липня поліцейські встановили остаточне місцеперебування ймовірного стрілка. До операції із затримання були залучені бійці житомирського КОРДу. 48-річного підозрюваного затримали в Києві, за місцем його тимчасового проживання. Під час огляду поліцейські вилучили пістолет, триває встановлення місця знаходження автоматичної зброї, що належить затриманому. За попередньою інформацією правоохоронців, конфлікт виник на побутовому ґрунті через борги. Враховуючи те, що і постраждалий, і нападник раніше мали проблеми з законом, вони не йдуть на контакт зі слідством, відмовляючись від дачі показів. Проте затриманому не вдасться уникнути покарання, каже В’ячеслав Печененко:
"Покарання він не уникне, тому що це був, по-перше, суспільно небезпечний злочин: в людному місці від випадкового пострілу могла постраждати звичайна людина, яка знаходилась поруч. По-друге, ми вже маємо факт нанесення тяжких тілесних ушкоджень і тому незалежно від того, буде заява чи ні, винний не омине покарань".

Підозрюваний затриманий у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Досудове розслідування триває за ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, пише прес-служба Головного управління Нацполіції в Житомирській області.



Поліція затримала чоловіка, який влаштував стрілянину у Коростені

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: