В житомирській мерії розповіли, коли пільговики зможуть оплачувати проїзд в транспорті спеціальними картками » Новини Житомира
 
 


В житомирській мерії розповіли, коли пільговики зможуть оплачувати проїзд в транспорті спеціальними картками

Автор: news_maker від 11-12-2017, 20:26, переглядів: 1 076

В житомирській мерії розповіли, коли пільговики зможуть оплачувати проїзд в транспорті спеціальними картками

Конкретної дати не визначали, але в цілому про терміни говорити можна:
"Плануємо, що десь до березня цей процес перейде в активну фазу, тому що не хочеться робити штучного ажіотажу, бо, ясна річ, коли встановлюється якась дата-дедлайн, то буде масовий попит серед пільговиків. Тому, звичайно, створювати якісь там давки, черги людей, щоб отримувати ці карти – ні, тому розплануємо максимальну кількість і точок опрацювання цих анкет і заявок, і терміни доволі розумні для того, щоб в нормальному режимі покрити всі пільгові категорії громадян, а для міста Житомира, нагадаю. це понад 50 тисяч осіб", – розповів заступник міського голови Житомира Дмитро Ткачук.

Чиновник також висловив думку, що поширення безготівкової оплати проїзду знизить рівень напруги та кількість конфліктних ситуацій, які зараз виникають, зокрема, через небажання деяких водіїв маршруток видавати квитки:
"Якщо ми говоримо про ту систему видачі квитків, яка є сьогодні, то ми зацікавлені, щоб максимальна кількість людей користувалася саме електронними квитками і картками. Тоді предметів для таких зіткнень в принципі не буде: людина зможе сама себе обілетити, скориставшись своїм електронним квитком і менше прецедентів буде в дискусіях з водіями. І з наступного року ця можливість, так як уже працює в тролейбусах, вона з'явиться – оплата банківською картою і оплата електронним квитком".

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: