Житомирянин вніс передоплату за міні-екскаватор, але так його і не отримав » Новини Житомира
 
 


Житомирянин вніс передоплату за міні-екскаватор, але так його і не отримав

Автор: news_maker від 2-10-2018, 15:43, переглядів: 759

Житомирянин вніс передоплату за міні-екскаватор, але так його і не отримав

Житель обласного центру намагався придбати через віртуальну мережу міні-екскаватор і навіть сплатив за нього майже 68 тисяч гривень. Не дочекавшись упродовж кількох днів замовленого транспорту, чоловік звернувся у поліцію.

Заявник розповів правоохоронцям, що оголошення про продаж необхідної техніки знайшов на одному з популярних інтернет-ресурсів. За вказаним номером телефону зв’язався з продавцем і обговорив усі актуальні питання щодо стану та вартості екскаватора. Потому власник техніки попросив його переказати завдаток – близько 3 тисяч гривень та пообіцяв особисто перевести екскаватор власним автомобілем. Але наступного дня продавець повідомив про поламку у дорозі і потребу у коштах на ремонт. Такі ж повідомлення чоловік отримував ще кілька разів і, довіряючи незнайомцеві, переказував кошти на ремонт. Загалом цей час заявник перевів на вказані банківські рахунки 67 тисяч 900 гривень.

Четвертого дня, після отримання чергового платежу, продавець перестав виходити на зв’язок: номер телефону знаходився поза межами зони доступу, а інші відомості про чоловіка, отримані під час розмов з ним, ніяк не допомогли заявникові його розшукати.

Упродовж кількох днів потерпілий все ж сподівався, що у ситуацію втрутились певні об’єктивні обставини, а тому отримання товару затримується, а коли зрозумів, що його надіїї марні, звернувся до поліції.

Нині за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють особу ошуканця, який таким нехитрим способом забагатився на кругленьку суму за рахунок довірливості 29-річного жителя обласного центру.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: