Овруч посідає друге місце серед міст, де жителі найбільше підписали декларацій з лікарями » Новини Житомира
 
 


Овруч посідає друге місце серед міст, де жителі найбільше підписали декларацій з лікарями

Автор: news_maker від 8-10-2018, 13:20, переглядів: 818

Овруч посідає друге місце серед міст, де жителі найбільше підписали декларацій з лікарями

Національна служба здоров’я України назвала двадцять міст, де найбільший відсоток жителів підписали декларації з лікарями. Друга сходинка цього рейтингу дісталася Овручу Житомирської області. Там свого лікаря обрали вже 48 тисяч жителів. 5-те і 10-те місце посідають Новоград-Волинський та Житомир.

На Житомирщині активно триває підписна кампанія з лікарями. Кожен другий житель області підписав декларацію з терапевтом чи педіатром. Обрати свого лікаря можна до 2020 року, проте варто враховувати, що кожен фахівець може підписати декларацію з визначеною кількістю пацієнтів.

За інформацією управління охорони здоров’я ОДА, в Овручі декларації з сімейними лікарями, терапевтами та педіатрами підписали 68% жителів міста. За цим показником Овруч тримає 2-ге місце у ТОП-20 міст, де жителі найбільше підписали угод з лікарями.

У п’ятірку міст з найбільшою кількістю підписаних декларацій ще увійшов Новоград-Волинський, у якому 35 182 людини (або 63%) обрали свого лікаря. 10-те місце в двадцятці міст посідає обласний центр. У Житомирі вже 59% жителів підписали декларації з лікарями (майже 267 тисяч осіб).

Станом на 8 жовтня 2018 року на Житомирщині 683 333 жителя області підписали декларації з лікарями. А до Національної електронної системи охорони здоров’я «e-Health» приєдналися 62 медичні заклади та 826 лікарів.

Овруч посідає друге місце серед міст, де жителі найбільше підписали декларацій з лікарями

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: