У «Любарській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті» порушують право на приватність » Новини Житомира
 
 


У «Любарській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті» порушують право на приватність

Автор: news_maker від 28-03-2019, 06:55, переглядів: 1 108

У «Любарській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті» порушують право на приватність

Відбувся моніторинговий візит до комунального закладу «Любарської спеціальної загальноосвітньої школа-інтернату» Житомирської обласної ради. Моніторингова група у складі регіонального координатора взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Житомирські області Олени Коваленко та монітора Національного превентивного механізму, начальника відділу комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Дар’ї Гончарової перевірили стан дотримання прав людини у цьому закладі.

Школа-інтернат має велику та доглянуту територію. Класні кімнати обладнані усім необхідним для навчання. У шкільних аудиторіях стоять сучасні одномісні парти. Численні виставки дитячих робіт свідчать про сумлінну працю педагогічного колективу.

Разом з тим були виявлені недоліки. Спальний корпус не обладнаний пандусом, сходинки потребують негайного ремонту. У вбиральнях та душових кімнатах порушується право на приватність. На частині унітазів відсутні кришки.

У спальнях дітей підлога та стеля потребують ремонту. У моніторів викликала занепокоєність якість килимів. Загнуті краї створюють небезпеку для вихованців і можуть стати причиною побутового травматизму.

У медичній частині були виявлені протерміновані ліки.

На кухні посуд та технологічне обладнання потребують оновлення.

Зазначені порушення у вигляді листів реагування будуть доведені до керівництва Житомирської обласної ради та управління освіти області.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: