У Житомирі люди перекривали в'їзд до новозбудованої АЗС UPG » Новини Житомира
 
 


У Житомирі люди перекривали в'їзд до новозбудованої АЗС UPG

Автор: news_maker від 8-07-2020, 00:16, переглядів: 1 884

У Житомирі люди перекривали в'їзд до новозбудованої АЗС UPG

7 липня на проспекті Незалежності у Житомирі місцеві жителі перекривали в’їзд до щойно відкритої АЗС UPG. Вони виступали проти побудови станції впродовж багатьох місяців, стверджують, що її звели незаконно. Представники ж АЗС навпаки кажуть: все погоджено. Люди не впускали автівки, які намагалися заїхати та заправитись.

«Все испарения и токсичные вещества от бензина и любого другого топлива, могут в виде испарений оседять во дворе, а там играют дети. 10 метров до детской площадки» — розповів телеканалу СК1 протестувальник Максим.

«Є припис із держструктури та на основі закону України про нецільове використання землі. В документі зазначено усунути недоліки – це означає, що цього об'єкта тут не повинно бути і його потрібно видалити, але не дивлячись на всі заборони дали дозвіл на експлуатацію», – сказав місцевий мешканець Валерій.

«Були автомобілі, які заїздили. Люди висловлювали свою негативну позицію до даних громадян, що вони обмежують їхній вибір, створюють перешкоди в русі транспортних засобів. А з цими людьми вже говорять не перший рік, а в них тільки позиція ні. Заправка збудована відповідно до діючих стандартів» — повідомив представник АЗС Сергій Кондель.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: