Мешканці провулку, де під колесами молоковозу загинув хлопчик, перекрили дорогу » Новини Житомира
 
 


Мешканці провулку, де під колесами молоковозу загинув хлопчик, перекрили дорогу

Автор: news_maker від 20-07-2020, 12:38, переглядів: 1 412

Мешканці провулку, де під колесами молоковозу загинув хлопчик, перекрили дорогу

Жителі провулку Комунальний, у Житомирі перекрили дорогу. Після трагедії, що сталася з 6-річним хлопчиком, якого переїхав молоковоз, батьки та жителі провулку вимагають міську владу перейти до дій, та поставити обмежувальні знаки для габаритного транспорту. О 12:00 прямо на місті перекриття руху представники влади розглянуть це питання.

«Ми просили нашого мера Сухомлина Сергія, щоб він приїхав, вислухав наші претензії, не прохання вже, а так сказати накипівше, вимагання від нього, що у нас грузові машини, які не мають права сюдою їхати... задавили це безневинне дитя, якому було 5 років. Мати – заслужений спортсмен, вона вчить дітей, вона не була на гульках, вона не була на п’янці, вона вчила дітей, в цей час, а вони зачавили цю дитину. Коли ховали це безневинне дитя, на другий день вони пообіцяли, що машини їхні їхати сюдою не будуть. На другий день машина цієї контори, молоковоз мало не зачавила другу дитину», - розповідає місцева жителька Анна.

До мітингувальників приїхали заступники міського голови та депутати. Представники мерії повідомили, що питання безпеки на провулку Комунальному розглядатимуть сьогодні на виїзній комісії з безпеки дорожнього руху.

«По-перше, хочу висловити співчуття родині, дійсно трагічна ситуація. Випадково чи невипадково повинні розібратися наші працівники поліції. Щодо звернень, то на сьогоднішній день поки не було звернень з провулку Комунального саме на комісії з безпеки дорожнього руху. Плануємо сьогодні о 12 провести комісію тут. Визначитися з можливістю встановлення засобів зменшення швидкості, встановлення заїздів в ці два провулки, обмеження швидкості до 20 км за годину і саме основне – найти можливість заїзду і виїзду для підприємств, які працюють в кінці цих провулків якимось іншим шляхом. Саме проїжджали і дивилися, що є можливість виїхати на вулицю Комерційну та на вул Івана Гонти», - розповів заступник Житомирського міського голови Олександр Шевчук.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: