Цікаві види піци, які здивують своїм смаком » Новини Житомира
 
 


Цікаві види піци, які здивують своїм смаком

Автор: news_maker від 19-10-2020, 11:26, переглядів: 1 725

Цікаві види піци, які здивують своїм смаком

Існує настільки багато різновидів піци, що кожен зможе гарантовано знайти якийсь собі до вподоби. Сучасні піцерії та сервіси доставки пропонують значний вибір. Враховує різні смаки і найкраща доставка піци https://www.lapiec-pizza.com.ua/. Ви зможете вибрати м’ясні, рибні, овочеві й навіть солодкі варіанти. Дізнайтеся про незвичайні види піци.

Що можна скуштувати?

- Піца у стилі Нью-Йорк

Що характерно для такої піци? Передусім, смачні доповнення, ідеальний солодкий томатний соус і класичне американське тісто – тонке та з піднятими краями. Вибирайте начинку, яка вам найбільше до смаку, додаючи свої інгредієнти до запропонованих видів піци з доставкою: https://www.lapiec-pizza.com.ua/.

- Піца в стилі Чикаго

Піца в чиказькому стилі дуже висока, але не тому, що скоринка тіста надзвичайно товста. Вона має повно інгредієнтів. Між двома шарами тонкого тіста розташований значний шар сиру та начинки. Томатний соус для різноманіття смаків зазвичай додається в кінці.

- Піца в польському стилі

Найкраща піца в польському стилі повинна мати велику кількість інгредієнтів (не обов’язково італійських). Для неї характерне пухке й доволі густе тісто та начинка, присипана сиром. Це не обов’язково має бути свіжа моцарела. При вдалому приготуванні таке тісто може принести більше задоволення, ніж більш звичне італійське.

- Піца з квашеним тістом

Використання закваски замість дріжджів – нова тенденція в галузі, таке тісто може мати приємний смак. Ця піца часто корисніша за звичну, вона менше впливає шлунок і дуже цікава на смак. Можна вважати, вона на основі хліба. Приготувати її доволі складно, адже хороше тісто має дозріти до 48 годин.
Зазвичай піцу готують із дріжджового тіста. Є різновид піци, коли її начиняють сиром і салом. У теплі місяці його замінюють на оливкову олію. Крім того, рецепт може містити розмарин, цибулю чи помідори.

Піца з сиром та салямі – як приготувати?

Інгредієнти для тіста для двох піц діаметром близько 30 см:

- 500 г пшеничного борошна;
- 7 г швидкорозчинних дріжджів;
- 200 мл теплого молока;
- 2 столові ложки оливкової олії;
- 1/4 чайної ложки солі.

З’єднайте всі інгредієнти та зробіть гладке й еластичне тісто. Відкладіть його, щоб воно збільшилося. Потім вимішуйте тісто деякий час, розділіть на дві частини й покладіть на деко, попередньо сформувавши його належним чином.

Інгредієнти для начинки:

- кетчуп;
- прованські трави;
- скибочки сиру;
- салямі.

Сформуйте тісто та змастіть його зверху кетчупом. Потім щедро посипте зеленню, розкладіть зверху скибочки сиру та салямі. Випікайте при температурі 180 °C близько 25 хвилин. Ви можете додати улюблені інгредієнти під сир. Замість пшеничного борошна використовуйте житнє чи поєднуйте їх 50/50. Наскільки легко створити серця з салямі? Найкраще купувати салямі з невеликими скибочками та з кожної за допомогою формочок для печива вирізати сердечка. Тоді піца матиме оригінальний вигляд.

Смачного!

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: