Влада Житомира хоче передати автоматизовану систему оплати проїзду інвестору » Новини Житомира
 
 


Влада Житомира хоче передати автоматизовану систему оплати проїзду інвестору

Автор: news_maker від 6-06-2021, 10:13, переглядів: 856

Влада Житомира хоче передати автоматизовану систему оплати проїзду інвестору

У Житомирській міській раді мають намір оголосити конкурс на пошук інвестора для розвитку автоматизованої системи оплати проїзду у транспорті.

Відповідний проєкт рішення сесії оприлюднили на сайті міськради.

"Розробити порядок та умови проведення конкурсу з визначення інвестора для розвитку автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті Житомирської міської територіальної громади, з подальшим затвердженням такого порядку рішенням виконавчого комітету Житомирської міської ради", – йдеться у документі.

У такий спосіб у міській раді Житомира хочуть залучити позабюджетне фінансування для розвитку автоматизованої системи оплати проїзду (АСОП).

«Враховуючи рекомендації наших депутатських комісій при розгляді питання щодо подальшого розвитку нашої автоматизованої системи обліку оплати проїзду, було доручено управлінню транспорту та комунальному підприємству розробити порядок та положення про проведення конкурсу на залучення інвестора на подальший розвиток автоматизованої системи оплати проїзду. Це стосується оновлення системи, розширення системи (закупівля валідаторів) та реалізації разового квитка. Щоб у подальшому не витрачати кошти міського бюджету на утримання та розвиток системи, як варіант, розглядається питання щодо залучення інвестора на подальший розвиток системи. Проєктом рішення передбачається, що управління транспорту та комунальне підприємство «Житомиртранспорнт» розроблять усі процедурні моменти, виконавчий комітет проведе конкурс на залучення інвестора, а надалі на сесію буде виноситись інвестиційний договір, як це передбачено проєктом рішення, на залучення інвестора. І тільки після цього буде прийняте рішення або залучати інвестиції у реалізацію цього проєкту, або продовжувати утримувати цю систему за рахунок міського бюджету», – пояснив у коментарі Житомир інфо Костянтин Підпокровний.

Терміни, протягом яких управління транспорту і зв’язку та КП "Житомиртранспорт" мають підготувати порядок та умови конкурсу, у документі не вказані.

Наразі обслуговуванням валідаторів в громадському транспорті займається КП "Житомиртранспорт". Завдяки валідаторам містяни мають змогу платити за проїзд банківською або транспортною карткою. Оплата за допомогою NFC тимчасово недоступна.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: