Пультова охорона - ідеальне рішення для захисту об'єкта! » Новини Житомира
 
 


Пультова охорона - ідеальне рішення для захисту об'єкта!

Автор: news_maker від 31-08-2021, 19:12, переглядів: 1 975

Пультова охорона - ідеальне рішення для захисту об'єкта!

Охорона приватного, виробничого або складського приміщення - це важлива деталь, здатна захистити майно, матеріальні цінності, життя і здоров'я людей! Найбільш популярна і одна з ефективних різновидів охоронних послуг тут - пультова охорона. Суть її полягає в тому, що на об'єкті розташовані датчики, які передають сигнал тривоги на центральний пульт (звідси і назва послуги), а далі - до групи швидкого реагування.

Головним завданням пультової охорони є фіксація і напрямок на місце події групи швидкого реагування для нейтралізації загрози. Датчики тут можуть бути самі різні - залежно від поставлених завдань, проте краще встановлювати відразу кілька їх типів: датчики руху, вібрації, розбиття, загоряння, відкриття дверей або вікон.

Умова ефективності

Один з найважливіших факторів, що визначає ефективність пультової охорони - швидкість прибуття бригади на місце виклику. Залежить це відразу від декількох факторів. В першу чергу - це віддаленість чергових від об'єкта. Для того, щоб максимально скоротити відстань між місцем перебування команди і територією, що охороняється, пости працюють цілодобово в повній готовності блискавично зреагувати на виклик.

Крім відстані, важливий і трафік доріг. Щоб уникнути пробок, на машини охорони встановлюються мигалки, а центральний пульт вибирає найоптимальніший і вільний маршрут. Тут же одним з вирішальних чинників стає навик водіння водія групи швидкого реагування. Саме тому під час відбору кандидатів на пост охоронця в https://bezpeka-ltd.com/ враховується активний водійський стаж (він повинен бути від трьох років і вище), наявність штрафів та порушень управління транспортам засобом.

Крім навичок водіння, охоронець повинен бути максимально стресостійким, відповідальним, сконцентрованим і вміти поводитися зі зброєю та іншими штатними засобами. Вітається, коли охоронці мають спортивну і бойову підготовку.

Підійде пультова охорона для найрізноманітніших об'єктів. У квартирі такий вид охоронних послуг допоможе вберегти майно від крадіжки, а членів сім'ї - від замаху. Особливо вона стане в нагоді в разі від'їзду власників з міста, коли житло залишається беззахисним. В офісних приміщеннях пультова охорона встановлюється як в окремих офісах, так і на всю будівлю, формуючи таким чином багаторівневу систему захисту. На виробничих і складських об'єктах з великою площею до пультової охорони додається фізична, що дозволяє контролювати всі зони об'єкта.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: