Як обрати свій ідеальний ремінь з бляхою » Новини Житомира
 
 


Як обрати свій ідеальний ремінь з бляхою

Автор: news_maker від 12-10-2021, 19:53, переглядів: 1 355

Як обрати свій ідеальний ремінь з бляхою

Сучасні технології виробництва дозволяють створювати унікальні речі для різних цілей. І одним яскравим прикладом цього являються стильні ремені з бляхою. Популярність на різні аксесуари авторського виробництва все зростає, і це завдяки тому що подібні вироби унікальні.

Якщо потрібно купити ремінь з бляхою, то краще довіритись професіоналам з компанії «Клямра», які самі ж його і зроблять. Для подібних аксесуарів використовуються лише якісні та натуральні матеріали, серед них: сталь, дерево, латунь, шкіра.

Як обрати необхідний ремінь

В першу чергу потрібно розуміти, що подібні елементи бувають жіночими, чоловічими, класичними або ж до джинсів. А для того, щоб вони підійшли для кожного по довжині, готовий виріб створюється 120 см, і по ширині - 38 або 45 мм.

Крім ременя, завжди варто звертати увагу і на саму пряжку, адже подібний аксесуар вкрай важливий. Вона може бути виконана в різних стилях, з національним орнаментом, історичними задумами тощо.

Варто пам’ятати, що будь-який ремінь повинен відповідати певним вимогам:

- підходити по кольору;
- збігатись з матеріалом та тоном взуття;
- перегукуватись відтінками з іншими аксесуарами (портфель, краватка).

Універсальним буде класичний варіант, який пасуватиме до більшості образів. Чоловікам краще брати спокійні і приглушені кольори: темно-коричневий або чорний. А для повсякденного використання можна обрати яскраві відтінки, як для самого ременя, так і пряжки. До того ж останню деталь завжди можна купити і приєднати до свого улюбленого аксесуара.

Спеціалісті з компанії «Клямра» пропонують авторські варіанти, які робляться із латуні, покриваються патиною і шліфуються. І оскільки все це виготовляється ручним способом, то можна сміливо сказати, що кожна деталь буде унікальною.

До того ж завжди можна замовити виконання пряжки по своєму авторському дизайні, але варто врахувати те, що на це потрібно від 4 до 8 тижнів.

Основні правила вибору ременя

Сьогодні купити бляху з ременем просто, а ось правильно її носити уже набагато складніше. Адже подібна деталь завжди буде привертати увагу. Саме тому варто пам’ятати про основні правила носіння ременя:

- бляха проста підходить для класичного стиля, а різні рельєфні тиснення більше пасують для щоденного використання;
- пряжка повинна бути такого ж кольору як запонки і годинник;
- відтінок рукавичок, портфеля, краватки і ременя має бути схожим.

Ремінь — це не універсальна деталь, саме тому варто підбирати її під образ, щоб весь лук був стильним та гармонічним. Під кожну пару взуття необхідно знайти свій неповторний аксесуар.

Як обрати свій ідеальний ремінь з бляхою

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: