У Житомирі планують обмежити в часі пільгові перевезення » Новини Житомира
 
 


У Житомирі планують обмежити в часі пільгові перевезення

Автор: news_maker від 1-11-2021, 20:14, переглядів: 911


У Житомирі планують повернутися до обмежень в часі пільгових перевезень на час дії карантинних обмежень. Збільшувати кількість тролейбусів на маршрутах не планують.

Про це Суспільному розповів керівник міського управління транспорту та зв'язку Костянтин Підпокровний.

За його словами, наразі в громадському транспорті міста немає обмежень за кількістю сидячих місць. Це питання в управлінні транспорту і зв'язку планують врегулювати після повернення до обмежень пільгових перевезень у часі.

"Ми розуміємо, що є складнощі у години пік, і, на жаль, на цьому етапі, при наявності такої кількості пільговиків, які у ранковий час їздять громадським транспортом, забезпечити діючим випуском працюючих людей ми не можемо, – каже Костянтин Підпокровний. – Чекаємо відповідного рішення виконавчого комітету щодо обмеження часу дії пільги. Розглядається варіант повернення обмеження з 10 до 16 години, з того періоду, я думаю, питання щодо перевезення за кількістю сидячих місць буде врегульоване".

Житомирянка Марія Острогляд щодня їздить на роботу у громадському транспорті. Жінка розповідає, що у громадському транспорті люди дотримуються лише маскового режиму.

"Тролейбусом я користуюся щодня, коли їду і на роботу, і з роботи. Сьогодні всі сидячі місця були зайняті, стоячих не було, але, в принципі, можливо і краще, щоб трохи пасажирів їхало стоячи, бо, якщо не буде стоячих, то буде скупчення людей на зупинках", – сказала Марія Острогляд.

У тролейбусі №3 дотримання маскового режиму контролює кондукторка Оксана Самчук.

"Ми контролюємо, щоб усі люди були в салоні у масках, щоб все було в нормі. Щодо обмежень за кількістю сидячих місць, то нам про них не казали. В годину пік людей трохи є, так завжди. І стоячі є, але всі люди в масках", – розповіла Оксана Самчук.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: