Продукти BAS: їх різноманітність, сфера застосування » Новини Житомира
 
 


Продукти BAS: їх різноманітність, сфера застосування

Автор: news_maker від 13-02-2022, 20:25, переглядів: 588


Програмні продукти BAS — це рішення, що дозволяють комплексно автоматизувати підприємства в різних галузях. Вже багато компаній оцінили переваги цього продукту — він звільнив час, трудові ресурси, звів до мінімуму помилки. Фахівці систематично проводять оновлення bas, що дозволяє розширювати спектр завдань для вирішення.

Сфера застосування BAS 

Усі продукти лінійки BAS потрібні для вирішення конкретних обліково-управлінських завдань. Вони відрізняються галузевою спрямованістю, мають певний функціонал. Але при цьому усі програми включають стандартні функції, характерні для більшості продуктів, а крім цього — галузеві можливості, які враховують особливості бізнесу. При цьому будь-яку програму BAS можна допрацювати або адаптувати залежно від завдань конкретної області. Але насамперед варто уточнити, чи немає вже готового галузевого продукту.

Ще однією перевагою продуктів BAS є можливість їх використання, як окремо, так і спільно з іншими продуктами. Комбінацією, що часто зустрічається і є популярною, вважається інтеграція продуктів BAS ERP і BAS Документообіг. Це дозволяє закрити основні завдання великих компаній. За допомогою програм BAS можна автоматизувати: 

- регламентацію обліку; 
- управління складами; 
- роздрібну торгівлю; 
- облік грошових коштів; 
- фінансове планування; 
- консолідацію; 
- бюджетування.

Також цей програмний продукт дозволяє автоматизувати управління закупівлями, систематизувати логістику, побудувати взаємовідносини з клієнтами. Також BAS допомагає в розрахунку заробітної плати, веденні кадрового обліку.

Основні види продуктів BAS 

Лінійка продуктів, що представляє інтернет магазин програм BAS, велика і систематично поповнюється новими спеціалізованими рішеннями. Усі вони діляться на три основні категорії — для масового або корпоративного ринку, зустрічаються галузеві продукти. Перша категорія наймасовіша і затребувана. У неї входять такі продукти BAS, як:

- Бухгалтерія; 
- Бухгалтерія (базова); 
- Бухгалтерія КОРП; 
- Комплексне управління підприємством; 
- Управління торгівлею; 
- Роздрібна торгівля.

Програми для корпоративного ринку вибирають великі холдинги і компанії, у яких складна структура і облік. Це такі рішення, як BAS:

- ERP;
- Документообіг КОРП;
- правління холдингом.

Галузеві продукти здатні вирішити проблеми окремих галузей, конкретних завдань компаній з вузькою спрямованістю.

Великий прайс лист продуктів BAS пропонує компанія "НЕТСОФТ" за найлояльнішими цінами з перспективою їх адаптації під певні завдання кожного клієнта. Можливе впровадження продукту почасово, з частковою оплатою години або за фіксованою вартістю.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: