Корм та ласощі для котика » Новини Житомира
 
 


Корм та ласощі для котика

Автор: news_maker від 7-10-2022, 21:35, переглядів: 526


Якщо ви щасливий господар кота або кішки, слід подбати про збалансований раціон пухнастика. Варто пам’ятати, що деяка їжа людини може зашкодити здоров’ю тварини, тому варто обрати спеціальний корм, який наситить її усіма необхідними речовинами та буде їй смакувати.

Усі корми можна поділити на декілька видів: сухі, вологі та паштети. Окремою категорією йдуть замінники котячого молока – й усе це можна придбати в зоомагазині Zooland – https://zooland.net.ua/.

· Сухий корм – це різноманітні хрусткі крокети, які підійдуть для будь-якої породи від 2 місяців, коли тваринка вже матиме достатньо міцні зуби.
· Вологий корм – м’ясні шматочки, вкриті соусом, подобаються навіть вередливим та перебірливим котам й продаються як консерви – у банці та порційно («павучі пакетики», вони герметичні й дуже зручні у поїздках).
· Паштети – підходять для кошенят та літніх котів, які не здатні пережувати тверді шматки.
· Замінник котячого молока – ним вигодовують кошенят до 1 місяця. Продукт дуже поживний, проте не обтяжує шлунок дитинчат.

Також окремо слід виділити ласощі. Якщо ви бажаєте побалувати свого котика смаколиком, то для цього існує окрема група продуктів. Це різноманітні снеки, палички та багато іншого й корисного доповнення до звичного корму та спосіб урізноманітнити раціон, що ваш улюбленець обов’язково оцінить!

Зазвичай ласощі виробляють з птиці, м’яса, риби та навіть з овочів. Це можуть бути сухі невеликі гранули (можуть стати заохоченням), паста із вмістом злаків (допоможе вивести шматки вовни), подушечки (мають особливий склад мікроелементів та вітамінів), проросла трава (для покращення травлення). Також можна вибрати ласощі для корекції меню (збагатити вітамінами та поживними речовинами для відновлення організму, попередити розвиток захворювань тощо).

Як обрати якісний та корисний корм



Перш за все треба підібрати правильний клас корму, прикладом якого може стати продукція зоомагазину Zooland:

· Економ – виробляють з відходів виробництва продуктів для людей, до такого харчування слід використовувати спеціалізовані добавки.
· Преміум – найкраще співвідношення «ціна-якість». Такий корм містить підсилювачі запаху та смаку, але й достатню кількість необхідних організму тваринки речовин.
· Супер-премуім – має дуже якісний склад без зайвих компонентів.
· Холістік – найвищий вміст білка, такий корм складається з повністю натуральних компонентів.

Далі слід звернути увагу на вік тварини. Кошенятам слід вибирати невеликі гранули або вологі шматочки з підвищеним вмістом кальцію, фосфору та ін. мікроелементів. Молода кішка дуже енергійна, тому потребує більше білка, а корм для дорослих тварин має збалансований по мікро- й макронутрієнтам склад й достатню кількість вітамінів. Літні тварини потребують низькокалорійного та легкого раціону, оскільки їхні органи та кістки зношуються. До їжі додають хондропротектори та знижують рівень солі.

Чітко дотримуйтесь дозування та завжди залишайте котику чисту воду до основної страви – і ваш пухнастик довго буде здоровим та енергійним!

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: