Житомирський ОЦСС розпочав нову хвилю навчань для громадян, які бажають усиновити дитину » Новини Житомира
 
 


Житомирський ОЦСС розпочав нову хвилю навчань для громадян, які бажають усиновити дитину

Автор: news_maker від 3-11-2022, 05:23, переглядів: 537


Як повідомляє Житомирський обласний центр соціальних служб з 01 листопада розпочато нову хвилю навчання для громадян, які бажають усиновити дитину.

“До рішення стосовно усиновлення сім’ї йдуть різними шляхами. Дітей, які потребують влаштування в сім’ю, на жаль, дуже багато. На щастя, сімей, які готові дати дитині щасливе дитинство та надійне майбутнє – велика кількість. Переконані, що громадяни, які пройдуть навчання, приймуть усвідомлене рішення стосовно даного кроку, а дитина, яка народжена серцем даних батьків, буде прийнята в родину, оточена захистом, розумінням та підтримкою”, — сказала начальник відділу організації навчальних заходів Житомирського ОЦСС, тренерка Світлана Бедер.

У Житомирській ОВА переконані, що це навчання допоможе родинам краще усвідомити та зрозуміти бажання дитини.

Довідково. Станом на 01 жовтня, за інформацією Служби у справах дітей Житомирської ОВА, в сімейних формах виховання проживає 93,78 % дітей зазначеної категорії, з них 2267 дітей перебуває під опікою, піклуванням.

У регіоні діють 62 дитячих будинки сімейного типу та 151 прийомна сім’я, в яких виховується 692 дитини. Впродовж 9 місяців 2021 року було створено 8 дитячих будинків сімейного типу, а також 4 прийомних сім’ї, куди влаштовано 77 дітей.

На обліку служб у справах дітей області перебуває 3057 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: