Автономні обігрівачі - теплові прилади для автомобілів » Новини Житомира
 
 


Автономні обігрівачі - теплові прилади для автомобілів

Автор: news_maker від 8-11-2022, 18:18, переглядів: 520


У холодних погодних умовах така ж низька температура зберігається в автомобілі, якщо він тривалий час простоює на вулиці. І сідати в такий транспорт, перебувати в ньому певний час, тим паче, якщо обставини вимагають переночувати там, дуже небезпечно й неприємно. Якщо водій тривалий час перебуває в дорозі і проводить у своїй машині багато часу, то необхідно придбати автономний обігрівач. Він допоможе зігрітися за будь-якої прохолодної погоди.

Звернувшись до інтернет-магазину «Болгарка.укр», можна забезпечити себе таким приладом і благополучно пережити холодну пору року. Агрегат повністю прогріє не тільки кабіну, а й відсік для двигуна, також прилад збереже тепло на тривалий період.

Характеристика пристрою: автомобільний обігрівач у машину



Автономний обігрівач має дизельний двигун та працює автономно. Прилад оснащений власним баком, який здатний умістити до 10 літрів палива. Для підігріву в безперервному режимі цього вистачає на період до однієї доби.

Дуже просто встановити дизельний обігрівач 12В, він може бути підключений до мережі відповідної напруги. Хазяїн машини без залучення спеціаліста зможе самостійно зробити всі необхідні роботи. Автономні обігрівачі встановлюються як у кабінах, так і у відсіках для вантажів. Якщо їх встановлювати, то включати двигун для обігріву немає необхідності.

Автономний дизельний обігрівач має такі властивості:

- у безперервному автоматичному режимі повністю прогріє салон;
- сильного шуму під час роботи не спричиняє;
- витрати палива для його роботи невеликі;
- функціонує тривалий час. Мікропроцесор та датчик, що знаходяться всередині, здатні встановити потрібну температуру та регулювати її.

Спеціальний прилад обігрівач Планар має високі технічні характеристики, а коштує недорого. Його встановлюють під капотом або в кабіні та підключають до автомобільного паливного бака. Живлення можна проводити від мережі автомобіля. Прилад може функціонувати при непрацюючому двигуні та прогріває кабіну протягом всього декількох хвилин.

Автономний обігрівач салону забезпечений опцією гасіння іскри. У місцях вихлопу не станеться непередбачених ефектів, тому безпечно можна перевозити будь-які, в тому числі вибухонебезпечні вантажі. Інтернет-магазин «Болгарка.укр» пропонує купити високого рівня якості автономний обігрівач, який забезпечить теплом та збереже здоров'я водія.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: