Які книги про менеджмент допоможуть в майбутньому
 
 


Які книги про менеджмент допоможуть в майбутньому

Автор: news_maker від 19-01-2023, 19:35, переглядів: 608


Якщо вам ще немає 20-ти, але ви вже вирішили стати управлінцем, візьміть на озброєння пару непоганих книг з менеджменту які представленні у статті.

Р. Позен, а. Самуель «Поради щодо покращення робочого світу»



Той факт, що майбутні роботи будуть гібридними, тобто сумішшю офісу і віддаленки, майже відноситься до категорії пандемічного ажіотажу. Але як саме можна керувати командами, коли одна третина працює вдома, інша третина в офісі, а остання третина знаходиться десь в заміському будинку або в селі у бабусі.

Над цим ламають голову багато експертів в області лідерства. Вчені, тренери та спеціалісти з управління, схоже, погоджуються в одному: посадові інструкції для керівників, ймовірно, стануть довшими в майбутньому.

Лідери завтрашнього дня повинні бути емоційно розумними, але, будь ласка, все одно звертайте увагу на продуктивність. Роберт Позен та Олександра Семюель представляють ще один важливий принцип мрії про нову роботу: особисту відповідальність. Неважливо, початківець ви кар'єру або топ-менеджер-всі повинні думати більше як дрібні підприємці, працюючи з дому. Сміливо включайте цей твір в книги для підлітків, читання обіцяє бути цікавим.

Адам Грант: «Подумай ще раз»



Будучи зірковим професором відомої бізнес-школи Уортона, Адам Грант, якому всього 39 років, вже давно входить до вищої ліги американських авторів з менеджменту. У роботі Гранта "Подумай ще раз" Американський організаційний психолог хоче повернути мистецтво цивілізованої аргументації.

Коли ми розмовляємо, приватно чи професійно, ми часто беремо на себе одну з трьох ролей, говорить Грант:

- роль священика, який намагається переконати інших своєю правотою;
- головного обвинувача, який хоче переконати інших, що вони не праві;
- політика, який намагається отримати підтримку своєї думки від громадськості.

Проблема з усіма трьома ролями: Вони не ведуть нас далеко.

Тому що насправді ми лише підтверджуємо переконання, які ми так чи інакше підозрюємо, як помилкову мудрість. Тому Грант пропонує четвертий тип дискурсу: вчений. Непоганий варіант, щоб протверезити голову, коли ви закінчите читати «Королівство душ» або іншу книгу Фентезі.

Ставтеся до своєї стратегії як до гіпотези, а до свого продукту — як до експерименту. Таким чином, особам, які приймають рішення, вдалося закріпити у своєму мисленні «смирення замість зарозумілості» і лідирувати, задаючи правильні запитання, а не помилкові припущення. При покупці цієї книги слід придбати кілька маркерів. Вони вам знадобляться.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: