Професія: хто такий адвокат?
 
 


Професія: хто такий адвокат?

Автор: news_maker від 3-02-2023, 21:44, переглядів: 713


Ситуації, коли потрібні професійні юридичні послуги відбуваються, як правило, несподівано. Тоді важливо заручитися підтримкою досвідченого адвоката, компетентного у вирішенні питань, що стосуються певної галузі права. Олександр Малик - професіонали, для якого немає нерозв'язних суперечок, а лише складні ситуації, які вимагають розробки грамотної стратегії. Це адвокат Вінниця, який надає весь спектр юридичних послуг, починаючи від консультації та закінчуючи поданням інтересів клієнта, а також контролем над виконанням судових рішень.

В яких галузях права Олександр Малик надає юридичні послуги?



На сайті адвоката https://www.malyk.com.ua ви можете отримати інформацію, а також записатися на консультації щодо наступних питань, що стосуються будь-яких галузей законодавства та права, включаючи наступні:

1. Громадянське – майнові та немайнові відносини суб'єктів;
2. Сімейне - проблеми, пов'язані зі шлюбно-сімейними відносинами;
3. Земельне – питання, що стосуються права на земельні ділянки та все, що з ними пов'язано;
4. Кримінальну - правопорушення, що передбачають кримінальну відповідальність;
5. Трудове – взаємовідносини, пов'язані із здійсненням трудової діяльності;
6. Фінансове - проблеми, що виникають при реалізації фінансової діяльності.

Юрист надає послуги фізичним особам, а також ФОП та підприємствам, гарантуючи професіоналізм та вигідні умови співпраці. Професійні юридичні послуги – комплекс заходів, спрямованих на вирішення спірної ситуації, в якій опинився клієнт. Для цього юрист практикує підхід, що включає наступні дії:

- Консультація з питання ситуації клієнта – пояснення тонкощів конкретної галузі права,
- Опис можливого сценарію дій.
- Аналіз ситуації, розробка стратегії.
- Збір та підготовка документів (позовні заяви, скарги тощо).
- Подання документів до уповноважених органів.
- Взаємодія із державними інстанціями.

Вирішення сімейних питань



Олександр Малик – це сімейний адвокат у Вінниці, який вирішить будь-яке спірне питання, пов'язане із сімейними стосунками. Це може бути процес розлучення; процеси, пов'язані з дітьми; опікунство та усиновлення; і так далі. Наприклад, до адвоката слід звернутися, якщо подружжя під час розлучення не знаходить компроміс, виникають складнощі.

Фахівець вивчить усі особливості конкретної ситуації та допоможе зробити все за законом, справедливо. Не варто недооцінювати допомогу професійного юриста – він дуже скрупульозно вивчить деталі та зробить усе, щоб клієнт залишився задоволеним. Детально про сімейні суперечки ви можете прочитати на сайті у розділі https://www.malyk.com.ua/service/family/rozirvannia-shliubu. Особливо важливо звертатися до адвоката, якщо один із подружжя є громадянином іншої країни, оскільки в цьому випадку процес розлучення може значно ускладнитися. Але, звернувшись до професійного юриста, ви можете бути впевнені у швидкому та хорошому результаті.

Контакти: Адвокат Малик Олександр Володимирович, тел.: (096) 109-76-08, (050) 105-33-11. Консультацію можна отримати не лише в офісі адвоката, а й онлайн.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: