Житомирське "Полісся" у Туреччині поступилося полтавській "Ворсклі" » Новини Житомира
 
 


Житомирське "Полісся" у Туреччині поступилося полтавській "Ворсклі"

Автор: news_maker від 20-02-2023, 11:00, переглядів: 533


18 лютого у фінальному матчі зимового турніру з футболу "Winter Cup 2023" житомирське "Полісся" у Туреччині поступилося полтавській "Ворсклі" у серії післяматчевих пенальті та посіло друге місце.

18 лютого в турецькій Анталії футбольний клуб "Полісся" з Житомира зустрічався у фінальному матчі зимового турніру з футболістами полтавської "Ворскли". "Полісся" вийшло на поле чинним володарем цього трофею.

Перший тайм матчу закінчився з рахунком 1:0 на користь житомирських футболістів. М'яч був забитий на 11-й хвилині матчу, коли призначили кутовий, і на після подачі Дениса Янакова м’яч до воріт "Ворскли" відправив Сергій Кисленко.

У другому таймі житомирські гравці також відзначилися забитим м’ячем у ворота суперника. На 61 хвилині матчу в ході другої хвилі атаки – удар Бориса Крушинського, рикошет від Володимира Чеснокова і м’яч опинився у сітці воріт "Ворскли".

Основний час матчу закінчився із рахунком 2:2. Далі пішла серія післяматчевих пенальті, яка завершилась із рахунком 5:4 на користь команди з Полтави.







Категорія: Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: