4 причини, чому піца стала найпопулярнішою стравою
 
 


4 причини, чому піца стала такою популярною

Автор: news_maker від 1-04-2023, 11:43, переглядів: 178


Зустріти піцу в наш час можна де завгодно. Її люблять діти й дорослі, її подають і на святкових урочистостях, і в студентських їдальнях, таку страву купують як для офісного перекусу, так і для романтичного побачення. І в такій величезній популярності немає нічого дивного, адже піцу справді є за що любити.

Відмінні поживні властивості



Якісно приготована піца - це не лише соковита начинка, хрустка скоринка та сир, що справді тане в роті, а й заряд необхідних для організму людини елементів на весь день. Приготована з цільнозернового борошна на заквасці основа стане ключовим джерелом клітковини. У начинці з натуральних топінгів і смачного вершкового сиру дуже багато білків і вітамінів. Якщо робити піцу з якісних інгредієнтів, то калорій буде порівняно небагато, при цьому навіть одного шматка вистачить, щоб на кілька годин забути про голод.

Найкращий варіант на велику компанію



Важко уявити страву, яка так само добре ділиться між кількома людьми. Піца - це спочатку порційна їжа. При цьому її дуже зручно їсти як руками, так і за допомогою столових приборів. Як результат, якщо плануєте провести час у колі сім'ї або друзів, піца стане топ-1 рішенням.

Величезна різноманітність смаків



Перерахувати всі варіації піци просто неможливо. Серед найбільш поширених видів виділяють:

- ніжну Маргариту;
- BBQ з ледве вловимим ароматом димку;
- насичену м'ясну;
- гостру дьяболо;
- дари моря з рибою і креветками;
- оригінальну гавайську з ананасами та куркою;
- десертна з грушею і дор блю;
- 4 і 5 сирів;
- вишукану прошутто;
- класичну пепероні тощо.

Замовити ці та інші види піци з доставкою по Житомиру можна на сторінці https://zhitomir.monopizza.com.ua/. Пісна, м'ясна, рибна, вегетаріанська, солодка - завдяки величезному асортименту страв голодним не залишиться ніхто. MonoПіца гарантує високу якість піци за вигідною ціною!

Простота і швидкість приготування



Процес приготування страви вирізняється крайньою простотою. Необхідно лише замісити тісто, сформувати з нього коржі, покласти зверху соус і начинку, а потім відправити в добре розігріту духовку. За 200-250 градусів страва запікається за 15-20 хвилин. Крім того, завжди можна замовити доставку улюбленої їжі додому або в офіс. Як результат, якщо хочеться перекусити тут і зараз, піца стане найкращим рішенням, адже від смачного обіду чи вечері вас відділяє лише кілька кліків або один дзвінок по телефону!

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: