Міська ритуальна служба просить житомирян впорядкувати могили до провідних тижнів » Новини Житомира
 
 


Міська ритуальна служба просить житомирян впорядкувати могили до провідних тижнів

Автор: news_maker від 3-04-2023, 19:05, переглядів: 105


Перша неділя після Великодня – день пам’яті та шани всім померлим. На Корбутівському, Вільському, Вересівському цвинтарях поминальний день цього року відбудеться 23 квітня. На Смолянському кладовищі проводи триватимуть три дні з 23 до 25 квітня. На Польському цвинтарі – 16 квітня.

У міській ритуальній службі зазначають, що готуватися до проводів колектив підприємства починає за декілька тижнів. Проводиться ретельне прибирання територіі, вивозиться сміття, яке накопилося за зиму. Дирекція комунального підприємства «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» просить всіх відвідувачів цвинтаря проводити прибирання могил завчасно, в зв’язку з тим, що за два тижні до початку поминальних днів на кладовищі буде працювати великогабаритна техніка, тому в’їзд для особистого транспорту буде закритий.

При прибиранні могил прохання сміття виносити у спеціально відведені місця або на центральні алеї і не спалювати безпосередньо між могилами.

Нагадуємо, що в Житомирі, рішенням виконавчого комітету затверджено перелік тимчасових торгівельних майданчиків, де продаються товари ритуального призначення. та заборонено продавати штучні квіти.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: