Яке м'ясо смачніше – на грилі чи мангалі?
 
 


Що краще: смажити шашлики чи грилювати м'ясо?

Автор: news_maker від 1-05-2023, 07:55, переглядів: 182


Щовесни родини та компанії друзів збираються разом для відпочинку на природі. Наразі в Україні переважає практика смажити шашлики на мангалі, проте з кожним роком збільшується кількість шанувальників грилювання. Ця тенденція має ряд причин. Передусім українці віддають перевагу м'ясу, приготованому на грилі, через його смак і соковитість. До того ж грильоване м'ясо, птиця та риба містять менше жиру, відповідно, такий спосіб приготування дає змогу споживати більш корисну їжу.

Грилі найрізноманітніших розмірів ви знайдете за посиланням https://grillpoint.com.ua/grili/ на сайті компанії «Грілпоінт». Тут представлені грилі, які працюють на вугіллі, газу, електриці, дровах і пелетах. Є моделі стаціонарні та мобільні, призначені для використання у приміщенні та надворі. Всі вироби, які пропонує Grill Point, виготовлені всесвітньо відомими брендами.

Чому м'ясо, приготоване на грилі, вважається корисним



Технологія приготування м'яса на грилі дозволяє отримати менш жирну страву у порівнянні з готуванням на сковороді, адже:

1. немає потреби додавати масло чи олію під час приготування;
2. власний жир витоплюється з м'яса та стікає до жирозбірника.

Завдяки цьому стейки та інші страви не вбирають сторонній жир і водночас частково позбуваються власного. Таким чином м'ясо після грилювання стає менш калорійним, тому воно також підходить людям, які прагнуть дотримуватися правил здорового харчування. Проте зважайте, що не слід їсти шкурку та обвуглені частини м'яса – їх краще викинути.

Інші продукти, які можна грилювати



Беззаперечною перевагою гриля є можливість готувати на ньому чималий перелік продуктів, окрім м'яса, зокрема:

- страви з птиці, риби, грибів;
- креветки, сир тофу;
- овочі – перець, цибулю, помідори, кукурудзу, кабачки тощо;
- піцу та гарячі бутерброди.

Маючи певні навички, ви отримаєте напрочуд смачні та соковиті страви, які суттєво перевершать ті ж самі продукти, приготовані методом смаження або тушкування.

Незалежно від того, що саме ви будете готувати на грилі, необхідно дотримуватися кількох правил. Обов'язково чистіть гриль після кожного використання, щоб прибрати рештки продуктів. Якщо цього не зробити, вони можуть негативно позначитися на якості та смаку нових страв. Безпосередньо під час приготування користуйтеся кухонними перчатками, фартухом і спеціальними інструментами, щоб уникнути опіків. І візьміть із собою достатню кількість палива та продуктів, щоб їх вистачило на всі страви, які плануєте готувати на грилі.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: