На Звягельщині поліцейські вилучили підроблене посвідчення у нетверезого водія » Новини Житомира
 
 


На Звягельщині поліцейські вилучили підроблене посвідчення у нетверезого водія

Автор: news_maker від 10-05-2023, 20:28, переглядів: 101


8 травня близько 23:00 патрульні Звягельського районного відділу на одній із вулиць райцентру зупинили автомобіль «ВАЗ», водій якого порушив Правила дорожнього руху. За кермом перебував 40-річний місцевий житель.

Під час спілкування із чоловіком поліцейські помітили, що він перебуває у стані сп’яніння. Результат освідування – 1,77 проміле алкоголю в крові.

Водночас, перевіривши документи керманича, правоохоронці з’ясували, що його водійське посвідчення має ознаки підробки.

Відтак працівники слідчо-оперативної групи Звягельського райвідділу задокументували всі обставини події та вилучили підозрілий документ.

Окрім того, відносно водія патрульні оформили низку адміністративних матеріалів: за ст. 130 (Керування транспортним засобом особами, які перебувають у стані сп’яніння…), ст. 122 (Керування водієм транспортним засобом, що має несправності…) та ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом…) КУпАП.

Слідчі поліції кваліфікували подію за ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України.

Відповідно до чинного законодавства за такі дії чоловікові може загрожувати покарання від штрафу й аж до обмеження волі на строк до 2 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: