В Житомирі збираються ліквідувати два торгівельні майданчики » Новини Житомира
 
 


В Житомирі збираються ліквідувати два торгівельні майданчики

Автор: admin від 19-06-2013, 14:14, переглядів: 1 554

В Житомирі збираються ліквідувати два торгівельні майданчики

Один з них розташовується на проспекті Перемоги 8/10, інший – на вулиці Велика Бердичівська 122-а. За останньою адресою торгівля фактично не ведеться, наголосила під час виконкому міськради директор департаменту власності та ринкового регулювання міськради Вікторія Краснопір.

У випадку з майданчиком на проспекті Перемоги ситуація дещо інша:

"Майданчик знаходиться навпроти ринку "Хмільники". Там є карман, для зупинки автотранспорту і там розміщена торгівля. Вона задумувалася як соціальна, проте фактично це є несанкціонований філіал ринку "Хмільники". Там складно надавати послуги прибирання, магазини поруч, які облаштували свої території, незадоволені таким сусідством, немає сенсу там надалі розміщувати торгівлю. Навпроти є ринок, там достатньо місць".

Заступник міського голови Юрій Мойсеєв доповів на виконкомі, що є домовленість з директором ринку "Хмільники" про створення його силами місць біля ринку для переведення торгівлі з майданчика, що ліквідовується. При цьому оплата з людей має братися тільки за прибирання цієї території.

Тих, хто сьогодні торгує на двох згаданих майданчиках, заздалегідь попередять та запропонують їм інші місця для здійснення подібного роду діяльності. Контролювати цей процес доручено комунальному підприємству "Інспекція з благоустрою міста Житомира" та підрозділам муніципальної міліції.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: