Поради, як обрати надійний б/в навантажувач
 
 


Як обрати б/в навантажувач та не витратити гроші дарма

Автор: news_maker від 18-06-2023, 12:32, переглядів: 6


Жодне велике складське приміщення не здатне повноцінно та ефективно функціонувати без складської техніки. Однак не завжди є можливість придбати нове обладнання, і причини цього можуть бути різними: брак коштів, бажання знизити додаткові витрати або довге очікування прибуття техніки. Вирішення цих проблем просте: можна придбати навантажувач, що був у вжитку.

Однак, щоб обрати якісне обладнання, яке полегшить логістичні завдання, варто врахувати декілька важливих моментів, про які й поговоримо в цій статті.

Нюанси при покупці б/в навантажувача



Одна із відмінностей між різними моделями навантажувачів — тип двигуна. Він може бути бензиновим, дизельним чи електричним. Щоб обрати відповідний бізнесу, варто дотримуватися декількох порад, а саме:

- Навантажувачі електричного типу ідеально підходять для роботи в закритих приміщеннях. Вони майже безшумні та не викидають вихлопні гази в повітря. Для того, щоб обрати надійний б/в електронавантажувач, насамперед треба перевірити стан та зношеність акумулятора. Не менш важливою є і перевірка зарядної станції. Вона має бути оригінальною, адже під час експлуатації пристрій виробляє водень, який є вибухонебезпечним при неправильному застосуванні.
- Варто купляти лише ту б/в техніку, яка нещодавно пройшла технічний огляд та має реєстрацію у всіх необхідних органах нагляду.
- Світлові індикатори навантажувача мусять бути робочими. До них належать: індикатори зовнішнього устаткування (внутрішні), а також проблисковий маячок та лампа підсвічування багажу (зовнішні).

Дизельні моделі



Дизельні навантажувачі потужніші за електричні та мають більший запас ходу. Проте через викид вихлопних газів у повітря та високий рівень шуму цей тип складської техніки використовують для роботи на вулиці. Щоб обрати навантажувач, який прослужить довго, варто перевірити працездатність:

- кінцевиків;
- обмежувачів;
- клапанів;
- гальмівної системи;
- системи безпеки;
- системи обігріву.

Також термін служби залежить від зношеності ступінчастого механізму джойстика, гум, ланцюга підйому вил, гідравлічної системи та стану гідрошлангів.

На ці моменти варто звернути увагу й під час вибор бензинової складської техніки. Її перевага — менший викид шкідливих продуктів згоряння, що дає змогу використовувати навантажувач всередині високих складських приміщень. Однак варто бути готовим до вищих затрат на паливо.

Придбання вживаного навантажувача — це відповідальне завдання, яке потребує знань справи та можливих нюансів. Так, шанс обрати надійну складську техніку за доступну ціну суттєво підвищиться й вона стане чудовим доповненням у складі. Джерело статті: https://uprom.info/news/yak-obraty-navantazhuvach-z-drugyh-ruk/

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: