Був нетверезий та мав при собі наркотики: на Звягельщині поліцейські зупинили водія-порушника » Новини Житомира
 
 


Був нетверезий та мав при собі наркотики: на Звягельщині поліцейські зупинили водія-порушника

Автор: news_maker від 3-08-2023, 18:05, переглядів: 8


1 серпня правоохоронці Звягельського районного відділу на одній із вулиць райцентру зупинили керманича автомобіля «Nissan» для перевірки. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Під час спілкування з поліцейськими 34-річний місцевий житель почав помітно нервувати, чим викликав підозри. В подальшому він видав правоохоронцям пакунок із наркотичним засобом, ймовірно, амфетаміном.

Також патрульні помітили, що чоловік перебуває у стані сп’яніння, ймовірно, наркотичного. Від проходження освідування він відмовився», – йдеться у повідомленні.

Тож відносно керманича було складно адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані сп’яніння…) КУпАП.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Звягельського райвідділу, працівники якої вилучили виявлене.

Попередньо, подію було кваліфіковано за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України, що тягне за собою покарання від штрафу й до обмеження волі на строк до 5 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: