Чому піцу слід замовляти саме в піцерії
 
 


Чому піцу слід замовляти в піцерії

Автор: news_maker від 20-10-2023, 12:46, переглядів: 6


Запечений італійський корж із начинкою - традиційна страва італійської кухні. Вона користується великою популярністю не тільки в Європі, а й в інших регіонах світу. Через високий попит таку їжу пропонують понад 90% нетематичних кафе і ресторанів. А тому складнощів із замовленням піци додому або в офіс не виникає. 

Однак ми наполегливо рекомендуємо купувати готову їжу на винос у спеціалізованих закладах. Коли йдеться про піцу, оптимальним варіантом є піцерія "MonoПіца" - https://zhitomir.monopizza.com.ua/. Чим спеціалізований ресторан кращий за універсальний (нетематичний)? Які переваги отримує клієнт? У відповідь на ці запитання перелічимо кілька аргументів.

Переваги замовлення їжі в спеціалізованому закладі



Тематичність кафе чи ресторану проявляється в тому, що воно фокусується на конкретному кулінарному напрямку. Тобто в меню закладу представлені страви обмеженого числа категорій. Наприклад, у спеціалізованій піцерії можна замовити італійські коржі з начинкою, але аж ніяк не японські суші або узбецький плов. На перший погляд, може здатися, що це - не перевага, а недолік, адже в умовах вузького асортименту покупцеві пропонується мізерний вибір. Насправді, фокусування на конкретному кулінарному напрямку забезпечує важливі переваги:

- Багатий вибір. Перелік категорій - обмежений. Але в кожній із них представлено безліч різновидів страв. Клієнт може вибрати піцу з різними варіантами начинки, зокрема, якщо дотримується дієти або вегетаріанського столу. У пересічному кафе чи ресторані асортимент італійських коржів у меню може сягати десятка-двох. У спеціалізованій піцерії вибір набагато ширший.
- Висока якість. Для приготування страв однієї категорії потрібні переважно схожі продукти. А тому керівництво ресторану закуповує їх оптовими партіями, і спрощується складська логістика. Продукти ніколи не залежуються на складах, а оперативно передаються у виробництво в міру надходження замовлень. І на кухнях працюють досвідчені кухарі-піццайола, які відмінно розбираються в особливостях італійської кулінарії.
- Швидка доставка. Піца - одна з популярних страв, які замовляють на винос. Тому в гідній піцерії за замовчуванням робиться акцент на якісній логістиці. Організація має в штаті або співпрацює з підрядною командою відповідальних кур'єрів. Завдяки цьому готова їжа доставляється максимально оперативно.

Однією з важливих переваг "MonoПіца" є адекватність цінової політики. Помірна вартість страв зумовлена оптовими закупівлями продуктів, наявністю власних кухонь і зростаючим торговельним оборотом (у масштабах мережі закладів). До того ж діють акційні та бонусні програми.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: