Житомирське ТТУ обіцяє до кінця року відновити ще 2 тролейбуси » Новини Житомира
 
 


Житомирське ТТУ обіцяє до кінця року відновити ще 2 тролейбуси

Автор: news_maker від 18-09-2013, 14:32, переглядів: 1 585

Житомирське ТТУ обіцяє до кінця року відновити ще 2 тролейбуси

Ще 2 тролейбуси планує зібрати власними силами колектив КП «ЖТТУ» вже найближчим часом. Про це повідомив сьогодні, 18 вересня 2013 року, під час засідання виконавчого комітету заступник директора ТТУ Олег Таможський. Він заявив, що на базі підприємства є ще 37 одиниць техніки, які не виходять на лінію, бо потребують капітального ремонту.

«У цьому році ми зібрали по 1 тролейбусу до першого травня та до Дня міста. Зараз працюємо ще над двома. Такі капітально відремонтовані тролейбуси зможуть працювати як мінімум 5 років без додаткових ремонтів. Тут все залежить від кузова», – сказав Олег Таможський.

Міський голова Володимир Дебой під час засідання виконавчого комітету подякував колективу підприємства за роботу: «За 2,5 роки працівники ТТУ відновили «з нуля» 4 тролейбуси. До кінця року планують капітально відремонтувати ще 2. Я дякую колективу за ту роботу, яку ви здійснюєте в частині відновлення техніки. Я готовий і надалі допомагати та конструктивно співпрацювати».

Нагадаємо, у 2013 році на ремонт рухомого складу із міського бюджету спрямовано понад 3,5 млн.грн. За 2,5 роки на підтримку ТТУ із міського бюджету понад 45 млн.грн.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: