Житомирські журналісти зняли кліп для легендарного гурту 90-х "Фрістайл" » Новини Житомира
 
 


Житомирські журналісти зняли кліп для легендарного гурту 90-х "Фрістайл"

Автор: news_maker від 16-10-2013, 17:32, переглядів: 1 570

Житомирські журналісти зняли кліп для легендарного гурту 90-х "Фрістайл"

Ідея зняти відео на пісню "Букет бумажных роз" виникла кілька місяців тому – напередодні гастрольного туру цього гурту, каже режисер кліпу, редактор сайту "Репортер Житомира" Сергій Фещенко:

"Забажали здійснити – от ми його й здійснили. Наскільки це вдало – нехай судять люди. І хоча цей кліп не є професійним з точки зору великих кліпмейкерів, але він – щирий і від душі"

В доробку творчої групи журналістів вже є один пробний кліп. Але це було жартівливе відео, зауважує Сергій Фещенко. В плані зйомки ігрового кліпу – це дебют, як для режисера, так і для акторів – оглядача газети "Житомирщина" – письменниці Марії Хіміч та журналіста сайту "Журнал Житомира" Сергія Харчука:

"Марія Хіміч: Мені найскладніше було грати любов, адже я кохаю свого чоловіка, але я думаю мені вдалося передати це світле почуття в кліпі. Сергій Харчук: Мої колеги казали мені – як ти так можеш? Ти ж журналіст, який пише серйозні статті? Я категорично з ними не згодний. Я вважаю, що я творча людина, і я хочу спробувати себе в різних видах творчості"

Над зйомкою та монтажем працював оператор Олександр Голодецький. Бюджет кліпу – мінімальний. Всього, як запевнили митці-аматори, 4 біляші та 6 квитків на атракціони обійшлися їм не більше ніж у 60 гривень. Зйомки проходили в стислі строки – впродовж двох днів. Але вчасно зробити відео та презентувати його групі "Фрістайл" під час їхнього концерту в Житомирі завадила погода. Проте цей кліп матиме майбутнє, каже Сергій Харчук та уточнює, що про це попередньо вже було домовлено із учасниками гурту "Фрістайл":

"Коли група "Фрістайл" виступала в Житомирі, ми їх повідомили, що знімаємо кліп на їхню пісню. Вони дуже зраділи, запросили нас до себе на студію в Полтаву, щоб там презентувати кліп. А ще вони пообіцяли, що на своїх концертах на екрані будуть показувати наш кліп"

Це не остання кліпмейкерська робота – журналісти налаштовані й надалі знімати відео на різні пісні на фоні житомирських краєвидів.
Житомирські журналісти зняли кліп для легендарного гурту 90-х "Фрістайл"

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: