Діти зі Сходу отримали подарунки від благодійників » Новини Житомира
 
 


Діти зі Сходу отримали подарунки від благодійників

Автор: news_maker від 9-09-2014, 16:54, переглядів: 1 624

Діти зі Сходу отримали подарунки від благодійників

Канцелярське приладдя та теплі ковдри дітям зі східних областей, які тимчасово перебувають в Житомирі, подарував обласний благодійний фонд «Турбота та милосердя». Соціальна акція відбулася на базі готелю «Житомир», де проживають переселенці.

«Ми привезли дітям подарунки і будемо надалі максимально допомогти. Кожний подаруночок запакований, тому для дітей це своєрідний сюрприз. Кожна дитина знайде для себе щось цікаве. Думаю вони будуть задоволені», – зазначив директор обласного благодійного фонду «Турбота та милосердя» Сергій Рибицький.

Загалом подарунки отримали близько 100 дітей. Окрему увагу приділили двом новонародженим діткам, які народилися у Житомирі протягом останнього місяця. Також подарунок передали жінці, яка у пологовому будинку очікує на дитину.

Перший заступник міського голови Сергій Сухомлин, у свою чергу поінформував про потреби, які виникають в ході організації поселення сімей, які приїжджають зі Сходу.

«Потрібні дитячі парти для того, щоб ми могли організувати кімнату в якій діти займалися б підготовкою до уроків. Також, в першу чергу, потрібні продукти харчування: овочі, фрукти, крупи. Прохання не залишатися осторонь людей, які опинилися в складній ситуації. Це наші українці і наше завдання допомогти їм у цей складний час», – звернувся до житомирян Сергій Сухомлин.

Також перший заступник міського голови зазначив, що у зв’язку із напруженням ситуації на Сході, Житомиру потрібно бути готовим і надалі приймати переселенців.

«Ми зараз додатково готуємо кімнати у готелі Житомир, тому нам потрібна допомога будівельними матеріалами, сантехнікою та просто руками. Всіх, хто готовий відгукнутися, просимо звертатися до дирекції готелю», – зазначив Сергій Сухомлин.

Станом на 9 вересня у готелі «Житомир» проживають 282 переселенці. З них близько 100 – діти.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: