У Житомирі художник презентував вуличне графіті » Новини Житомира
 
 


У Житомирі художник презентував вуличне графіті

Автор: news_maker від 13-09-2014, 14:36, переглядів: 2 930

У Житомирі художник презентував вуличне графіті

«Житомир в орнаменті» - під таким гаслом представив свою картину на вул. Великій Бердичівській 9 житомирський художник Дмитро Краб. Митець каже: місце вибрав зовсім не випадково, бо фасад будинку приваблював його близько двох років. За словами художника він хотів зробити місту подарунок до 1130-го ювілею.

«Такий проект народився в голові – зробити щось для Житомира, до Дня міста. І ось коли дізнався, вірніше не дізнався, а згадав, що йому вже 1130, в той час коли приїжджав друг і говорив, що Одесі всього близько 200 років, ми подумали, що це дійсно такий вік непоганий. Це кожному такий подарунок. Ми звернулися до сім'ї Розенблат, сказали – ось така ідея. Дуже адекватні люди, не задали жодного зайвого питання, просто сказали: Діма, все що тобі треба, ми тобі зробимо. Вони підтримали особисто мене. За що я їм дуже вдячний», - розповідає художник Дмитро Краб.
«Тут, напевно, вся історія нашого міста. Я єдине що хочу побажати, щоб ти побільше мав змоги робити такі чудові картини, щоб в тебе було таке натхнення робити свою справу, бо ти дуже талановита людина», - звернувся до художника меценат проекту Борислав Розенблат.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: