У Житомирі на базі обласної лікарні ім. Гербачевського планують відкрити кардіологічний центр » Новини Житомира
 
 


У Житомирі на базі обласної лікарні ім. Гербачевського планують відкрити кардіологічний центр

Автор: news_maker від 6-11-2014, 13:49, переглядів: 2 732

У Житомирі на базі обласної лікарні ім. Гербачевського планують відкрити кардіологічний центр

В обласному центрі відбулася Всеукраїнська наукова конференція медичних працівників в рамках проекту "Зупинити епідемію серцево-судинних катастроф". Його ініціаторами та організаторами виступили Міністерство охорони здоров'я України, Національна академія медичних наук, інститут серцево-судинної хірургії імені Амосова та Асоціація серцево-судинних хірургів.
Проект спрямований на вирішення низки питань підвищення якості надання кардіологічної та кардіохірургічної допомоги та доступності високоспеціалізованої діагностики й лікування. Це те що вже незабаром стане реальністю для жителів нашого обласного центру. Про це наголосив доктор медичних наук, головний позаштатний спеціаліст МОЗ України Костянтин Руденко. Також він повідомив, що впродовж декількох місяців на базі обласної лікарні імені Гербачевського планується відкриття сучасного кардіологічного центру.
"Фахівці, які працюють в обласній лікарні – група висококваліфікована, яка вже готова проводити різні медичні маніпуляції, за умови наявності відповідного медичного обладнання. Це можна буде вважати кардіологічним центром. Незабаром він запрацює і має можливості стати одним з кращих в Україні".
Один із найнебезпечніших наслідків нинішньої ситуації в країні — психологічний стан українців та вірогідний стрибок захворювань передовсім серцево-судинної системи. Тому впровадження в усіх регіонах високоякісної та доступної діагностики, ургентної до госпітальної та госпітальної допомоги — питання національного значення.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: