У Житомирі обговорили ситуацію з оздоровленням дітей –кажуть: в деяких районах справи кепські » Новини Житомира
 
 


У Житомирі обговорили ситуацію з оздоровленням дітей –кажуть: в деяких районах справи кепські

Автор: news_maker від 10-06-2015, 11:59, переглядів: 957

У Житомирі обговорили ситуацію з оздоровленням дітей –кажуть: в деяких районах справи кепські

В деяких районах Житомирщини ситуація з забезпеченням літнього оздоровлення та відпочинку дітей просто катастрофічна. А все тому, що на ці потреби з бюджетів виділено суцільні гривневі нулі, тобто нічого. Безпосередньо кошти виділені лише в 17 районах. І лише в шести містах і районах, де виділено кошти, фінансування є більшим за показники минулого року.

Ситуацію терміново потрібно виправляти, наголосив голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський, звертаючись до відповідальних осіб та голів райдержадміністрацій:

"Ви працюєте для того, щоб знайти ці можливості, діти мають отримати потрібний їм відпочинок і оздоровлення, тому заяви що немає коштів – не приймаються. Райони нічим не відрізняються один від одного. В цьому році Фонд соцстраху відпав, кошти не виділяються і депутати облради з розумінням до цього поставились і виділили 8 млн. гривень, на оздоровлення, що є значно більше ніж минулого року".

Також, за словами Сергія Машковського, на путівки до оздоровчих таборів, придбаних за рахунок обласного бюджету можуть розраховувати лише ті райони, які не забули виділити кошти зі своїх місцевих бюджетів. На думку керівника області, такий стан речей має стимулювати відповідальних осіб на місцях працювати краще і належно забезпечувати права на оздоровлення і відпочинок дітей.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: