У Житомирі викрили підпільну АЗС » Новини Житомира
 
 


У Житомирі викрили підпільну АЗС

Автор: news_maker від 1-04-2016, 13:03, переглядів: 1 013

У Житомирі викрили підпільну АЗС

У гаражному боксі ділки встановили пластикові ємності та реалізовували паливо. Вартість за один літр становила 14 гривень. Вилучено 3,5 тисяч літрів нафтопродукту, талони на бензин та 57 тисяч гривень.

Працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) у Житомирській області встановили, що в одному з гаражних кооперативів міста здійснюється незаконний збут палива.

За зібраними матеріалами УЗЕ слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України.

У гаражному боксі організовали підпільну автозаправну станцію. Встановили кілька пластикових ємностей, під'єднали шланги, насос та механічний лічильник. Вартість такого палива на підпільній АЗС була значно нижчою за ринкову. Ціна за 1 літр становила 14 гривень. Заправити автомобіль можна було як бензином, так і дизельним паливом.

Отримавши ухвалу суду на проведення санкціонованого обшуку, працівники поліції виїхали за місцем розташування АЗС.
На момент появи правоохоронців водій як раз заливав паливо до свого автомобіля.

Під час проведення обшуку працівники УЗЕ та слідства Нацполіції вилучили 3,5 тисяч літрів дизельного палива, 57 тисяч гривень, талони на бензин різних АЗС в загальній кількості 1095 літрів та спеціальне обладнання.
На даний час проводяться заходи по встановленню каналу постачання нафтопродуктів та організаторів незаконної господарської діяльності.
За дане кримінальне правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу від 1,7 тисяч до 3,4 тисяч гривень або виправних робіт на строк до 2-х років, або обмеження волі на строк до 3-х років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років або без такого.

У Житомирі викрили підпільну АЗС
У Житомирі викрили підпільну АЗС
У Житомирі викрили підпільну АЗС
У Житомирі викрили підпільну АЗС

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: