Гроші, зібрані на "Рекорді доброти", вже почали спрямовувати на лікування дітей » Новини Житомира
 
 


Гроші, зібрані на "Рекорді доброти", вже почали спрямовувати на лікування дітей

Автор: news_maker від 21-04-2016, 11:03, переглядів: 920

Гроші, зібрані на "Рекорді доброти", вже почали спрямовувати на лікування дітей

Кілька десятків тисяч гривень, зібраних житомирянами тиждень тому під час благодійної акції "Рекорд доброти", вже направлені на оплату лікування кількох дітей. Нагадаємо, що в ході акції було зібрано 228 тисяч 131 гривню 40 копійок. Ці кошти порівну розділені між двома організаціями – благодійним фондом "Разом до життя", який опікується онкохворими дітьми, та дитячою громадською організацією "Все робимо самі", що допомагає дітям з особливими потребами.

Голова організації "Все робимо самі" Богдан Купчинський відзвітував про два перших грошові перекази на користь хворих діток: "Ми вже направили на проведення операції 10-річної Марійки Лишняк з міста Черняхова 8500 гривень. У дитини діагноз ДЦП і їй потрібна операція на ніжках, аби в майбутньому вона могла ходити. Друга дитина це Васіліогло Сюзанна, вона вже вдруге поїде в Центр Козявкіна на реабілітацію. Їй було перераховано 8860 гривень".

Найближчим часом організація "Все робимо самі" оплатить лікування ще трьох дітей, які зможуть пройти оздоровчу реабілітацію в Міжнародній клініці відновлювального лікування за методом Козявкіна. На залишок коштів організація планує в червні місяці оздоровити в Карпатах близько двадцяти дітей з особливими потребами разом з їх опікунами.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: