Рятувальники Житомирщини визволяли з "снігового полону" вантажівку та рейсовий автобус » Новини Житомира
 
 


Рятувальники Житомирщини визволяли з "снігового полону" вантажівку та рейсовий автобус

Автор: news_maker від 7-02-2017, 17:21, переглядів: 1 361

Рятувальники Житомирщини визволяли з "снігового полону" вантажівку та рейсовий автобус

Допомога знадобилась водіям в Коростенському та Андрушівському районах, поінформував фахівець прес-служби Управління ДСНС у Житомирській області Павло Франчук:
"Зокрема, на 130-168 км автодороги Київ-Ковель (у Коростенькому районі) та безпосередньо в м. Коростень рятувальники вилучили вантажні автомобілі зі снігового замету. А в с. Яроповичі Андрушівського району відбуксирували рейсовий автобус. За яких обставин сталися пригоди наразі встановлюють фахівці".

У зв’язку з масивними снігопадами рятувальники знову закликають громадян дотримуватися елементарних правил безпечної поведінки, в тому числі, під час керування автомобілем:
"При ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, саме тому необхідно вибирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу. Водіям слід звертати особливу увагу на рух по естакадах, мостах і шляхопроводах, оскільки саме в цих місцях найбільш ймовірне виникнення ожеледиці".

Щодо статистики, за минулу добу в Житомирській області оперативно-рятувальними підрозділами зареєстровано вісім повідомлень про надзвичайні події чи загрозу їх виникнення. Серед них дві пожежі та одна ДТП. Тричі підрозділи ДСНС Житомирщини виїжджали для надання допомоги населенню та іншим службам.

Рятувальники Житомирщини визволяли з "снігового полону" вантажівку та рейсовий автобус

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: