У міській раді представили нову концепцію розвитку стоматологічної служби міста » Новини Житомира
 
 


У міській раді представили нову концепцію розвитку стоматологічної служби міста

Автор: news_maker від 13-10-2017, 21:51, переглядів: 1 154

У міській раді представили нову концепцію розвитку стоматологічної служби міста

Поштовхом до потреби реформування стала збитковість комунальних закладів та повна неконкурентна спроможність на ринку стоматологічних послуг.

Головна мета концепції - зробити комунальні стоматологічні заклади конкурентоспроможними серед тих, хто пропонує стоматологічні послуги у Житомирі. Для цього буде проведено оптимізацію стоматологічних закладів, перегляд використання наявних матеріальних та кадрових ресурсів, створення відповідних умов надання високотехнологічної, якісної медичної допомоги.

«Зараз у тому стані, якому вони є, комунальні стоматологічні заклади абсолютно не витримують ніякої конкуренції, з’їдають бюджет та абсолютно неефективні. Реорганізація дозволить об’єднати роздрібнені філіали, підсиливши їх таким чином. Зробити ремонти приміщень та встановити сучасне стоматологічне обладнання», - зазначив заступник міського голови Матвій Хренов.

Завдяки реорганізації з’явиться можливість надання пацієнтам усіх видів стоматологічного лікування: терапевтичного, ортопедичного, хірургічного та рентгенологічних обстежень в межах одного закладу.

КП «Житомирська госпрозрахункова стоматологічна поліклініка» має заборгованість за невикористані відпустки працівниками підприємства – 377 тис. грн. В 2016 році підприємство брало участь в обласній програмі пільгового зубопротезування учасників АТО (додатково отримало дохід в розмірі 743,3 тис.грн. (30% від загального доходу)). У 2017 році підприємство не було включено у перелік закладів охорони здоров'я, які беруть участь в реалізації Програми.

Стан стоматологічних установок не відповідає сучасним вимогам надання стоматологічних послуг. Критичною є зношеність стоматологічного обладнання, близько 70 % стоматологічних установок підлягає заміні.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: