Житомирводоканал та управління автомобільних шляхів отримають майже 950 тисяч гривень із резервного спецфонду » Новини Житомира
 
 


Житомирводоканал та управління автомобільних шляхів отримають майже 950 тисяч гривень із резервного спецфонду

Автор: news_maker від 19-12-2012, 16:22, переглядів: 1 998

Житомирводоканал та управління автомобільних шляхів отримають майже 950 тисяч гривень із резервного спецфонду

Дорожникам має вистачити 669 тисяч гривень, аби вчасно здійснювати ремонти на дорогах та підтримувати їх у належному стані за умов снігової негоди, каже начальник управління комунального господарства міськради Олександр Марцун. Водоканалу 250 тисяч необхідні, аби сплатити борги за паливно-мастильні матеріали. Окрім того, потрібно розрахуватися з працівниками за вже виконані роботи. А працювати останнім часом у зв’язку з ускладненням погодних умов, їм доводиться понаднормово. Останній приклад – аварія в районі вулиць Бориса Тена - Шелушкова та Вітрука – Селецька, де працівники водоканалу цілодобово ліквідовують пориви на чавунних водогонах:

"Працівники служб водоканалу працювали навіть вночі. А потім усі ті намерзання, що утворилися з води, служба доріг прибирала. Довелося застосовувати навіть важку техніку. Нажаль, такі ситуації в місті непоодинокі" – зауважує мер Житомира Володимир Дебой.

Такі ситуації можуть повторитися і в майбутньому, додає начальник управління комунального господарства Олександр Марцун. Тож, аби святкові дні пройшли спокійно, варто перестрахуватися і завчасно виділити необхідні кошти, тим більше, що для таких ситуацій передбачено спеціальний резервний фонд:

"Снігових опадів у грудні випало втричі більше від норми, тож втричі більше довелося використати паливно-мастильних матеріалів і людських ресурсів. І коштів на це було недостатньо. Кожен раз це раціоналізаторська пропозиція щодо ліквідації цих аварій. І, нажаль, вони є непередбачуваними і можуть повторюватися. До таких ситуацій ми повинні бути готові, тому і просимо залучити резервний фонд міської ради" – наголосив Олександр Марцун.

Члени виконкому із комунальниками погодилися, тож незабаром водоканал та служба доріг отримають на рахунки майже 950 тисяч гривень.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: