Депутати обласної ради направили звернення до Кабміну щодо перерозподілу коштів на ремонт доріг » Новини Житомира
 
 


Депутати обласної ради направили звернення до Кабміну щодо перерозподілу коштів на ремонт доріг

Автор: news_maker від 13-09-2018, 12:17, переглядів: 1 310

Депутати обласної ради направили звернення до Кабміну щодо перерозподілу коштів на ремонт доріг

Депутати обласної ради направили звернення до Кабміну щодо перерозподілу коштів на ремонт доріг, які не використала Служба автодоріг в Житомирській області.

Звернення депутати підтримали, 12 вересня, під час позачергової сесії.

У зв’язку із затримкою тендерних процедур та початком будівельних робіт, які мали проводитися Службою автомобільних доріг в області, Кабінет Міністрів України проводить перерозподіл коштів у сумі 61,4 млн грн з Житомирської області.

«Я звернувся до народних депутатів з нашої області, Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка, пояснив ситуацію. Сьогодні зняли кошти з дороги М-21, яка веде на Бердичів, але у нас сьогодні є тендери і договори на інші ділянки, тому моє прохання – перерозподілити кошти туди, де проведені тендери», – зазначає Ігор Гундич.

На засідання сесії керівник Служби автодоріг у Житомирській області Геннадій Савченко вкотре не з’явився.

«На сьогодні співпраці з начальником САД в області Геннадієм Савченком я не бачу. Якщо людина третій раз не приходить на засідання сесії, то про яку співпрацю можна говорити? У нас є шляхи виходу з цієї ситуації, але поки ми їх не озвучуємо», – додав голова ОДА.

«Депутатський корпус обласної ради звертається з проханням спрямувати кошти при їх перерозподілі на виконання поточного середнього ремонту автомобільної дороги М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський (через м. Вінницю) на ділянках км 4+344 – км 11+000 та км 11+000 – км 19+000», – йдеться у зверненні.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: