Підлітків, які допомогли затримати угонщика авто, відзначили подяками та солодощами » Новини Житомира
 
 


Підлітків, які допомогли затримати угонщика авто, відзначили подяками та солодощами

Автор: news_maker від 20-11-2018, 00:10, переглядів: 712

Підлітків, які допомогли затримати угонщика авто, відзначили подяками та солодощами

19 листопада у загальноосвітній школі с. Білої Криниці Радомишльського району у присутності вчителів та школярів поліцейські нагородили трьох учнів за допомогу в оперативному затриманні чоловіка, який намагався заволодіти чужим автомобілем, а потім, тікаючи, ще й заліз в оселю літньої пенсіонерки.

Максим Петренко та Вікторія Бурковська навчаються у 7 класі, а їх товариш Максим Подмарьов – у 8. Того вечора, 13 листопада, усі разом, повертаючись додому, йшли вулицею села, коли побачили з дороги чоловіка, який намагався потрапити через вікно у хату літньої односельчанки.

- Діти не розгубились, а відразу кинулись до двору, закрили хвіртку, аби чужинець не зміг втекти, і почали кликати дорослих на допомогу, - розповідає начальник Радомишльського відділення поліції Дмитро Нікурадзе.

- Ми спочатку почули, як б’ється скло, а потім уже побачили дядька, який залазив у хату через щойно розбите вікно, - пояснює Максим Петренко.

Спільними зусиллями жителів села та поліції незнайомця, який виявився жителем Сумщини, затримали. Нині йому за накоєне загрожує кримінальна відповідальність.

А юних учасників події поліцейські відзначили Подяками, які вручили разом з солодощами 19 листопада на загальношкільній лінійці.

- Молодці, що не розгубилися, не залишились байдужими до чужої біди і при цьому правильно відреагували на ситуацію: повідомили про неї дорослим та створили перешкоду, аби порушник не зміг втекти до прибуття поліції, - наголосив Дмитро Нікурадзе під час нагородження.

Підлітків, які допомогли затримати угонщика авто, відзначили подяками та солодощами

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: