Стаціонарне стоматологічне відділення невдовзі переїде до обласної клінічної лікарні ім.Гербачевського » Новини Житомира
 
 


Стаціонарне стоматологічне відділення невдовзі переїде до обласної клінічної лікарні ім.Гербачевського

Автор: admin від 28-02-2013, 17:49, переглядів: 1 963

Стаціонарне стоматологічне відділення невдовзі переїде до обласної клінічної лікарні ім.Гербачевського

Про це говорили на засіданні постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів. Керівник департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олександр Торбас повідомив, що наразі в обласному стоматологічному об’єднанні немає належних умов для надання медичної допомоги хворим із важкими патологіями. Такі пацієнти, як правило, переводяться до обласної клінічної лікарні, де їх оперують щелепно-лицьові хірурги спільно з іншими спеціалістами. В облстоматоб’єднанні нараховується 40 ліжок, у 2012 році фактично не працювало 5 ліжок. Крім того, частина кошторисних призначень обласної клінічної лікарні витрачається на утримання даного відділення, що є порушенням чинного бюджетного законодавства.

Вирішено, що в обласній клінічній лікарні стоматологічне відділення буде розгорнуто на 30 ліжок і розміщуватиметься на третьому поверсі колишньої консультативної поліклініки. Перебування стоматологічного відділення у складі багатопрофільного закладу, яким є обласна клінічна лікарня, дозволить забезпечити своєчасне консультування профільних хворих суміжними спеціалістами та спільне ведення їх у разі ускладнень, інформує прес-служба обласної ради.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: