До будівництва гідроелектростанцій та сміттєпереробного заводу можуть долучитися чеські компанії » Новини Житомира
 
 


До будівництва гідроелектростанцій та сміттєпереробного заводу можуть долучитися чеські компанії

Автор: admin від 29-07-2013, 13:09, переглядів: 1 491

До будівництва гідроелектростанцій та сміттєпереробного заводу можуть долучитися чеські компанії

Питання всебічної співпраці обговорили під час візиту до Чехії керівники Житомирщини та Злінського краю Чеської Республіки. У ході візиту делегація області провела робочі зустрічі з гетьманом Злінського краю Станіславом Мішаком, представниками торгово-промислової палати Чеської Республіки та Злінського краю , Аграрної палати, а також парламентарями палати депутатів чеського парламенту.

Зустрічі були плідними, каже голова облдержадміністрації Сергій Рижук: "Ми підготували проект угоди як розвивати співробітництво і бізнес, і ділове, і державні, і регіональні, і міжрегіональні зв’язки".

Ряд перспективних напрямів співробітництва опрацьовували під час робочої зустрічі делегації області з представниками бізнесових кіл Чехії. Зокрема, досягнуто домовленості про впровадження на території області інвестиційного проекту чеської компанії "Ingos" з будівництва гідроелектростанцій. Також з чеськими партнерами визначено такий напрям співробітництва, як будівництво сміттєпереробного заводу у місті Житомирі.

З метою ознайомлення із запропонованими об’єктами інвестування та визначення етапів реалізації проектів представники чеських компаній планують здійснити візит до Житомирської області у серпні цього року.

Підписання Угоди про економічне, промислове та науково-технічне співробітництво між Житомирською облдержадміністрацією та Урядом Злінського краю заплановано здійснити у рамках офіційного візиту Президента Чеської Республіки Мілоша Земана до України, пише прес-служба облдержадміністрації.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: