Мер Житомира обіцяє зробити неможливе аби вирішити проблему ТТУ » Новини Житомира
 
 


Мер Житомира обіцяє зробити неможливе аби вирішити проблему ТТУ

Автор: news_maker від 21-08-2013, 19:26, переглядів: 1 548

Мер Житомира обіцяє зробити неможливе аби вирішити проблему ТТУ

21 серпня 2013 року, Житомирський міський голова Володимир Дебой разом із заступником міського голови Юрієм Мойсеєвим зустрілися із активом колективу КП «ЖТТУ».

Мер Житомира Володимир Дебой наголосив, що завтра 22 серпня 2013 року, скликає сесію Житомирської міської ради, результатом якої має стати рішення про спрямування майже 11 млн.грн. для виплати заробітної плати працівникам ТТУ. У підтвердження цього – підписане губернатором розпорядження про спрямування всієї субвенції в розмірі 9,437 тис.грн. на житомирське ТТУ. Це повністю забезпечить виплату заробітної плати колективу до кінця 2013 року та покриє частково січень наступного року.

«За підтримки голови облдержадміністрації Сергія Рижука ми постараємося зробити неможливе – повністю погасити заборгованість із виплати заробітної плати у найкоротші терміни», – сказав мер Житомира колективу підприємства.

Люди підтримують міського голову щодо проведення сесії міської ради якомога раніше, адже розуміють, що заявлена деякими депутатами дата сесії (27 серпня) не вирішить ситуацію із заборгованістю до 28 серпня 2013 року.

Актив ТТУ висловив бажання завтра прийти на сесію, аби особисто переконатися, як красномовство місцевих обранців під час конференцій підтверджується на діях, зокрема, у присутності та голосуванні за рятівне для підприємства рішення.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: