Онлайн трансляція з мітингу на площі Корольова » Новини Житомира
 
 


Онлайн трансляція з мітингу на площі Корольова

Автор: admin від 19-02-2014, 13:53, переглядів: 1 939

Онлайн трансляція з мітингу на площі Корольова

19 лютого о 12 на майдані Корольова зібралися активісти.
До мітингувальників на майдані Корольова 19 лютого вийшов заступник губернатора Олександр Никитюк. Люди зажадали від нього написати заяву про вихід з Партії регіонів і дали час - одна година. Після нетривалого спілкування Никитюк втік у будівлю облдержадміністрації, перед якию з 12 години проходить мітинг. В адміністративному будинку знаходиться багато міліціонерів, журналістів всередину не пускають.

Також на мітинг біля пам'ятника Корольова прийшов мер Житомира Володимир Дебой, йому кричали «Ганьба» і скандували «Виходь з Партії регіонів». Мер намагався розповідати людям про господарські проблеми міста і про те, що мери мають бути безпартійними.

«Я погоджуюся, що мер повинен бути позапартійним. Я вам обіцяю, що я це рішення прийму найближчим часом, але за легітивною процедурою» , - сказав Дебой, а люди почали у відповідь скандувати «Ганьба».

Одна з мітингувальників обіцяла, що мера оголосять «ворогом народу». Депутат облради Руслан Годований нагадав, що для виходу з партії ніяких процедур крім заяви не потрібно. Меру дали аркуш і ручку для написання заяву, але він нічого не писав.
[/center]
[center]Онлайн трансляція з мітингу на площі Корольова
Онлайн трансляція з мітингу на площі Корольова

За матеріалами Житомир інфо

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: