У Житомирі невідомі спалили автомобіль заступника начальника обласного управління Міндоходів » Новини Житомира
 
 


У Житомирі невідомі спалили автомобіль заступника начальника обласного управління Міндоходів

Автор: news_maker від 6-07-2014, 12:54, переглядів: 1 321

У Житомирі невідомі спалили автомобіль заступника начальника обласного управління Міндоходів

5 липня близько 4 години ранку в м. Житомирі невідомими особами було підпалено автомобіль, що належить заступнику начальника Головного управління Міндоходов в Житомирській області Ірині Литвиненко.  
Існує версія, що підпал пов'язаний з професійною діяльністю потерпілої, яка неодноразово отримувала анонімні погрози. Конфлікт виник між керівним складом Головного управління.  
З місця події оперативною групою вилучено залишки пластикової пляшки з характерним запахом бензину. Автомобіль Nissan Micro стояв на вулиці Бориса Тена, поруч було припарковано з десяток інших автомобілів. Завдяки жителям будинків, які почали першими гасити вогонь, вдалося уникнути масового спалаху. На місце події викликали пожежники і міліцію.   За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею «умисне знищення або пошкодження майна». Розпочато оперативно-розшукові заходи, проводиться необхідна експертиза.     
Потерпіла відмовилася від коментарів, але підтвердила підпал як головну версію загоряння, причиною якого є розправа через професійну діяльність.

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: