Сергій Олександрович Машковський – новий голова Житомирської облдержадміністрації » Новини Житомира
 
 


Сергій Олександрович Машковський – новий голова Житомирської облдержадміністрації

Автор: news_maker від 23-07-2014, 19:44, переглядів: 2 435

Сергій Олександрович Машковський – новий голова Житомирської облдержадміністрації

Перший заступник Глави Адміністрації Президента України Геннадій Зубко представив у Житомирі новопризначеного голову облдержадміністрації Сергія Машковського. Він зачитав Указ Президента України № 611/2014 «Про звільнення С. Кізіна з посади голови Житомирської обласної державної адміністрації» та Указ № 612/2014 «Про призначення С.Машковського головою Житомирської обласної державної адміністрації».

Геннадій Зубко подякував Сидору Кізіну за плідну роботу, адже йому вдалося збалансувати основні процеси, від яких залежить життєдіяльність області. Він додав: «Сподіваюся, що енергія Сидора Кізіна та його потенціал будуть належним чином використані в нашій державі».

У своєму виступі Сидір Кізін наголосив: «Після революції гідності відбувся переворот у свідомості громадян і ми прийшли з наміром втілити ці зміни в життя. Хочу подякувати всім, хто весь час був поряд, підтримував і критикував нас. Наша команда дослухалася до думки громади і корегувала свою діяльність. До влади прийшли молоді люди і я не шкодую, що дав їм можливість працювати разом зі мною. Сьогодні наша команда складає свої повноваження. Бажаю новому голові облдержадміністрації успіхів, енергії та рішучості для продовження усіх змін, які є незворотніми. А ми надалі будемо підтримувати Житомирщину».

Сергій Машковський подякував за довіру та окреслив пріоритетні напрямки роботи на посаді голови облдержадміністрації. «Першочерговим завданням є подолання корупції. Пропоную розпочати цей процес з інформування населення та налагодження контакту з громадою області. По-друге, виступаю за прозорі призначення на посади та відкриту кадрову політику. Третє завдання – розслідування справ проти житомирських активістів майдану та притягнення винних до відповідальності. Четвертий крок – наведення порядку з неконтрольованим виділенням земельних ділянок, а особливо земель запасу. П’яте завдання – ефективне використання бюджетних коштів та забезпечення людям гідного життя. Зараз маємо допомагати нашим військовим на фронті. Серйозним викликом для нас буде осінньо-зимовий період та використання альтернативних джерел енергії. І не менш важливим є реформування державного управління шляхом розширення повноважень територіальних громад. Вважаю, що представники влади на всіх рівнях повинні консолідувати свої зусилля та працювати разом», - зазначив Сергій Машковський.
Сергій Олександрович Машковський – новий голова Житомирської облдержадміністрації

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: