На Житомирщині працівники СБУ викрили механізм розтрати бюджетних коштів » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині працівники СБУ викрили механізм розтрати бюджетних коштів

Автор: news_maker від 15-09-2015, 10:56, переглядів: 1 294

На Житомирщині працівники СБУ викрили механізм розтрати бюджетних коштів

Про це нам повідомили з прес-групи обласного Управління. Як з’ясували правоохоронці, влітку минулого року Департамент екології та природних ресурсів Житомирської облдержадміністрації уклав низку договорів з однією з київських комерційних структур.

У рамках цієї угоди підприємці зобов’язалися здійснити переоснащення та заміну аварійного обладнання каналізаційно-насосних станцій у п’яти населених пунктах області. Вартість договорів склала більше 4 мільйонів гривень, які у повному обсязі були перераховані на рахунки фірми-підрядника. Перевірка використання бюджетних гривень показала, що при розробці кошторису керівники приватного підприємства безпідставно включили до нього низку додаткових робіт. Для їх виконання вони уклали додаткові угоди із фіктивними фірмами з Донецька та Києва.

Внаслідок чого вартість реконструкції об’єктів необґрунтовано зросла майже вдвічі. Таким чином зловмисники привласнили понад 2 мільйони гривень. Наразі тривають оперативно-слідчі дії для притягнення до відповідальності службових осіб Департаменту екології та природних ресурсів, а також київської фірми-підрядника, чиї дії призвели до розтрати бюджетних коштів у особливо великих розмірах.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: