Депутати Житомирської міської ради відмовилися виділяти гроші з бюджету на облаштування в'їзних знаків до міста » Новини Житомира
 
 


Депутати Житомирської міської ради відмовилися виділяти гроші з бюджету на облаштування в'їзних знаків до міста

Автор: news_maker від 30-08-2012, 18:30, переглядів: 2 214

Депутати Житомирської міської ради відмовилися виділяти гроші з бюджету на облаштування в'їзних знаків до міста

На порядок денний було винесене питання про виділення з міського бюджету 175 тисяч гривень для облаштування в'їзного знаку з боку Новограда-Волинського. Керівництво міста переконувало обранців, що варто це зробити, адже знаки – це, фактично, обличчя міста. Проте не всі поділяли таку думку. Депутат Олег Самчук: "Кошти витрачаються не рентабельно. Що там бракує? Обідраний знак? То може його пофарбувати за 5 чи 10 тисяч гривень?"

Першим виступив з пропозицією не виділяти таких коштів депутат Олександр Величко:"Ще на початку року депутати вже виділяли на знак 300 тисяч. Я тоді голосував категорично проти. Сьогодні я також не підтримую такої пропозиції. Потрібно розподіляти кошти за пріоритетністю. Сьогодні є важливіші проблеми в Житомирі. Так, наприклад, в 90% шкіл міста елементарного м’яча для дітей немає. Тому потрібно забезпечити самим необхідним, а тоді вже думати про прикраси"

В результаті голосування кошти на оновлення в'їзного знаку виділено не було. Куди їх спрямують пояснює міський голова: "175 тисяч гривень залишаються як перший крок до фінансування дитячого садочку на вулиці Бориса Тена, там, де є плавальний басейн. Ми там зробили проект, виділили мільйон гривень. Але безперечно цих коштів недостатньо. В наступному році ми сподіваємося на допомогу з боку держави" – Володимир Дебой.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: